Mar 23, 2011

Fair Game



Fair Game

Sunt pe la jumatate cu el, e un film enervant pana acum, ce se intampla practic e ca ofera o explicatie foarte atragatoare in legatura cu motivele din spatele invaziei Irakului din 2003 parca, consumatorilor de conspiratii, care evident ca fiind in maaaaarea lor majoritate idioti, se uita la filme de tipul asta si isi freaca palmele cu o satisfactie bolnava ca cineva e de acord cu ei si OMG, AU AVUT DREPTATE.

Adica la 8-9 ani de atunci apare un film care spune o chestie pe care o stie TOATA lumea si isi aroga calitatea de film revelator, aproape documentar despre asta. "Fiti atenti, la revolutia din 1989 NU AU FOST TERORISTI! Armata a fost aia care a impuscat si intr-o parte si intr-alta" O NU.

E dragut de observat cum se protejeaza institutiile importante gen presedintia: "cineva dezinformeaza Casa Alba!" Deci saracu Bush n-are nici o vina, agenturili straine sunt de vina. Bineinteles pe fondul "revelator" e si o drama umana cu o tipa irakiana f draguta, ochi mari, umanista, dispusa sa ajute umanitatea, care e prinsa la mijloc de razboi si care trebuie salvata la final. Partea asta inca nu a inceput inca, da e pe vine.

In principiu asta e unul dintre filmele facute pe tipar care mai apar din cand in cand. Aceleasi tehnici de regie, acelasi gen de scenariu, scris de 2-3 scenaristi cu state vechi de plata, practic rezultatul fiind un film din care s-au mai facut 100, si din care se vor mai face inca pe atatea, pentru ca e usor sa le faci, iar idiotii care ii dau nota 7 pe imdb cad in plasa de fiecare data.

Genuri standard:

1. comedii romantice;
2. filme cu dezastre (astea s-au stopat dar presimt o revigorare in curand)
3. filme care iti explica cum sta treaba de fapt cu guvernele si cu CIA;
4. cand imi aduc aminte mai completez.

A si apreciez actorii, sunt OK, dar personajul lui Sean Penn e un idiot Imma let you finish but ). Oricum, amuzant sa vezi cum isi imagineaza americanii problemele. La ei acolo se pare ca toti sunt dizidenti daca e.

LE finalul nu e atat de lame precum imi imaginam, se pare ca e bazat pe ceva real. Asta nu scuza restul, ma dearnjeaza patetismul ostentativ si regia ieftina - de fapt.

1 comment:

  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Destination_(film_series)#Final_Destination_5_.282011.29

    ReplyDelete