Feb 24, 2011

Kurt Cobain si extra

dau pe stumbler peste scrisoarea lasata de kurt cobain inainte sa se sinucida.

http://kurtcobainssuicidenote.com/kurt_cobains_suicide_note.html

Ce trist, in majoritatea cazurilor de depresie, atunci cand sentimentul e ca nu mai ai o alta alternativa, in fond e mereu o cale, doar ca abosrbit de situatie, focusandu-se mereu in absolut aceeasi directie, cei in situatia asta (nu neaparat sinucigasii) pur si simplu nu realizeaza ca iesirea e mult mai simpla si mai putin dramatica decat isi imagineaza. Mai ales in cazul idiotului astuia.

Citind ce a lasat el acolo, e destul de evident ce s-a intamplat. Pot sa inteleg foarte bine ca pur si simplu facand aceeasi chestie incontinuu, potentat de firea introvertita si de statutul de rock simbol, de bani si de droguri, i se luase pur si simplu. In momentul cand ceea ce faci ti se pare fals si senzatia e ca in loc sa te arati sincer si 100% (asa cum ar trebui sa fie orice artist in cadrul actului artistic) mimezi pentru contracte si case de discuri, IEI O PAUZA. A mers pt dave Chapelle. Why the fuck. Ce sens avea sa iti lasi copilul si sa-ti futi o viata fara griji doar pentru ca ti s-a luat. Oricum, nu cred ca era in situatia sa nu poata refuza ceva.

Cica la sfarsit, its better to burnout than to fade away. Exact de ce era abolut clar ca singura varianta era sa fade away? Avea banii. Ce inseamna sa fii idiot. Mi se pare revoltator.

Sper ca mana destinului sa faca cumva si varianta reincarnata a lui sa dea peste un vraci ceva care sa il faca sa isi aduca aminte ca era Kurt Cobain in viata de dinainte si sa isi dea pumni in cap despre cat de varza a fost.

A, am vazut The Mechanic (un film cu Jason STratham, putin retard) si The Next 3 days (la fel). Unul dintre motivele pt care filmele americane se duc la vale e ca actorii de acolo se indragostesc de personajele lor si nu le mai dau drumul. Si cum vedetele nu se nasc peste noapte ca ciupercile, noi privitorii suntem condamnati sa vedem aceleasi filme in continuu. Fuck this.

No comments:

Post a Comment