Jan 12, 2011

the noose + extra

a perfect circle, o formatie leit motiv in ultima decada. Ascult periodic, revine periodic, imi place la nebunie perioade de timp iar in altele pur si simplu nu rezist doua acorduri. Vorbind de albume acum, deci in ansamblu. In particular sunt cateva cantece A Perfect Circle care au ramas si raman in top undeva foarte sus.

Acum vine partea interesanta, cantecul the Noose (la un mom dat o sa descopar cum pot monta un mp3 player in bara din dreapta si uploada niste cantece) imi placea major (acum vreun an cred ca era). Pus pe repeat, un fel de Pet, dar descoperit mai apoi si cu o rezonanta putin mai larga. Acum, la reascultare, nu imi mai suna deloc ca atunci. Nu stiu de ce. Se pare ca - cateodata - lucrurile rezoneaza altfel. Ca mediul conteaza mai mult decat pare si ca de fapt totul e o coincidenta, undeva. Ma rog, asta cu "totul" o da in hipsterism.



Merita amintit weakest link de pe BBC de acum ceva vreme, cand in finala cel care a castigat a impartit suma cu cel de pe locul doi. Cand ai bani iti permiti sa fii si lord. Iar apoi sa pui asta pe seama apartenentei la un popor superior. Oricum, una peste alta gestul a fost impresionant si n-as vrea sa uit.

No comments:

Post a Comment