Jul 24, 2011

random

specii: http://www.youtube.com/watch?v=hI1MJ6Q0-Hc un fel de rap mai special, in principiu e interesant negativul si mesajul daca tipii aia nu ar avea fete de puscariasi si n-ar avea dictie de cartieristi de ferentari. Meh, pacat, nu vad ce [mai] e atat de revolutionar in a arata in toate clipurile pe care le faci ca un drogat in ultima faza. Sa tragi iarba e mainstream acu, wake up.

viber: un motiv ca toata lumea sa isi ia smartphones, sper sa fie accesibile asap.

fost la baschet in turabo pentru prima data de la ingrozitorul accident in care am facut intinderi la ambele picioare. Pare sa mearga totul ok, sunt foarte fericit pe tema asta ;)

am descoperit google tasks, si cel mai important, pot sa le actualizez de pe telefon (android). Sunt ff folositoare mai ales in combinatie cu widgetul de windows google tasks pe care nu l-am gasit inca - sper sa existe.

vazut Robin Hood de anul trecut, cu Russel Crowe. Complet schimbat fata de povestea clasica, a fost okish la inceput, dar foarte putin credbila povestea cu el care ia locul sotului lui Marion si asta se indragosteste de el. Mai ales cand sotul era si ala un erou, mort la datorie onest cinstit, etc. In fine mi-a parut facut rapid si neglijent. Altfel, scnele de lupta, actingul, cvasi ok, Ridley Scott stuff. Tragea bine cu arcu.

Kung-fu Panda 2 - dezamagit;
Harry Potter ultima parte a ultimei parti - f misto. Imi aduc aminte si acum portia uriasa de nachos mancata.

trebuie sa mai uploadez poze pe skydrive. Asta ma audce din nou cu gandul ca astia de la Microsoft sunt idioti. Evident ca nu exista aplicatii mobile pentru treaba asta, chiar daca storageul e absolut imens, 25G si deci f tare.

No comments:

Post a Comment