Jan 26, 2011

sex and the city, m-am uitat la el pana la urma lol


vai ce prostie de film.

serialul - chiar daca in general vazut prost, are niste atuuri. Cu filmul au reusit perfect sa inlature absolut tot ce era misto in serial si sa pastreze + evidentieze ce era prost.

1. 4 femei dintre care doar una mergea ca milf; celelalte imbatranite si naspa;
2. preaaaaaaaaaaaa multe basini pentru cum arata;
3. daca big ala era pe bune, ii dadea jet aleia dupa primul an de futut la cap;
4. film facut fara nici o consideratie pentru privitor. E ceva de genul cum mi-as face eu film daca nu s-ar uita nimeni la el. Nici unul dintre specimenele alea care se uitau la ele nu s-ar uita la ele irl mai mult de o data.
5. majordomii aia ireali
6. nu ai cum sa te intalnesti cu cel mai cool ex la mama dracu, e statistic 100% imposbil, las-o moarta.
7. cele mai rasuflate glume ever;
8. small talk de cacat, absolut neinteresant, in procente halucinante, gen 80% din conversatie. Mi-ar fi placut sa fiu la masa cu alea si sa schimb subiectul cu o zmetie dupa ceafa uneia la nimereala. Ar fi urmat o super discutie dupa aia, categoric mult mai interesanta.
9. actiune inexistenta, dupa jumatate de film in care te intrebi ce exact se petrece aici, le vezi pe astea ca ajung la mama naibii, unde iarasi nu fac nimic. In tot filmul nu se intampla nimic, daca as vrea sa povestesc filmul cu 100% acuratete, ar fi: alea 4 se plimba si vorbesc penibilitati in diverse scenografii.
10. final apoteotic in kitschism si clisee, complet neverosimil comparativ cu serialul, care in general avea finaluri foarte bune.

No comments:

Post a Comment